expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, 25 January 2013

5 Jambatan Paling Menakutkan



1. Crazy Curves: Langkawi Sky Bridge, Kedah, Malaysia







2. Forest Gulp: Capilano Suspension Bridge, North Vancouver, British Columbia








3. Cope-on-a-Rope: Carrick-a-Rede Rope Bridge, Antrim, North Ireland








4. Terrifying Trift: Trift Bridge, Gadmen, Switzerland






5. Royal Flushed: Royal Gorge Bridge, Canon City, Colorado






32 comments:

  1. salam singgah...wuuhh gayat !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..klu dah pergi mesti naik jambatan tu..gayat tak gayat belakang kira..:-)

      Delete
  2. keren dan genius tuh yang desain jembatan

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah..macam2 bentuk..sampai orang pon takut nak naik..hehe...:-)

      Delete
  3. Replies
    1. :-)..klu takut jgn naik..takut terjerit2 nanti

      Delete
  4. gayaaatt...huhu
    tak berani naik jambatan tinggi2..gayat tengok kat bawah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu gayat jgn naik..takut terjatuh pulak..hehe..:-)

      Delete
  5. jambatan kat langkawi paling menakutkan..? biasa je ari tu pha is naik.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang lelaki memang rasa biasa je..cuba perempuan yg naik..mahunya gayat nak turun semula..hehe...:-)

      Delete
  6. memang x ler nak naik semua jambatan2 ni...sangat2 scary...

    singgah sini, jenguk2 dan follow awak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak naik pon takpe..tengok orang naik je..hehe...:-)

      Delete
  7. Salamni entry untuk awak. thanks sebab sudi jadi follower saya. http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/01/followers-mingguan-6.html

    kalau sudi mohon like page ni ye :) https://www.facebook.com/IstilahMinda

    ReplyDelete
  8. alahaiii.. KY belum sampai lai ke lima2 tempat ni heheheee

    tapikan? kalau diberi peluang lalu kat situ, minta maaf lah tak minat hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. nie mesti gayat nie..takut nak naik..hehe..:-)

      Delete
  9. dalam hidup . pernah gi yang first je..khehe

    ReplyDelete
  10. I can't imagine to walk aside the bridge., keren postingnya :)

    ReplyDelete
  11. mmg menakutkan..gayat dibueknyer...xsanggup!!!

    ReplyDelete
  12. seriau le...kalau naik msti gayat ni...tinggi le...

    ReplyDelete
    Replies
    1. naik dulu baru tau gayat ke tak..hehe..dah naik jgn menjerit pulak..:-)

      Delete
  13. jambatan di Langkawi pun xnaik lagi apatah lg di luar negara..cuma jambatan yg nk merentasi sungai je saja lalui..hehhhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe..ada peluang nanti boleh pergi..dah pergi ambil gambar banyak2 :-)

      Delete

Copyright © 2012-2017.All rights reserved by seribupilihan.blogspot.com