expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, 8 February 2013

Creative Door Handles
















34 comments:

  1. Kreatif2 dia orang nie cipta tombol pintu kan....

    mselim3

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. a ah..boleh la letak kat pintu rumah klu ada mana2 yg berkenan..:-)

      Delete
  3. cntik nak yang last skali mains jer nmpk :0

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah..klu budak2 nampak tombol pintu cup cake tu terus dia nak cabut letak dlm mulut dia..hehe..:-)

      Delete
  4. Replies
    1. bagi gambar nie kat interior designer..suruh diaorang plan sendiri..hehe..:-)

      Delete
  5. Antik jugak eh.. suka yang gambar 3 last tu dia automatik masuk tombolnya.. wah! hehe..

    ReplyDelete
  6. menarik.. best gak dpt buat kat rumah ni. hihi..

    ReplyDelete
  7. menarik sangat.. sesuai utk mereka yg kreatif dalam menata hias rumah

    ReplyDelete
  8. tombok pintu rumah wak pon biasa jakk..,ahhks

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe wak..wak try tukar yg macam dlm gambar2 kat atas tu..mesti menarik..hehe..:-)

      Delete
  9. cantik..tapi yang tangan tu takut laa kan..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah..sama la dgn saya..klu tengah malam nak buka pintu tu mahu terkejut dibuatnya..tangan siapa la..hehe..:-)

      Delete
  10. sangat kreatif! saya suka yang tangan tue..hihii
    Kisah Saya & Shaklee

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la letak kat pintu rumah nanti..:-)

      Delete
  11. mmg sanagat kreatif...tertarik untuk beli..tp kat Malaysia nie jarang nak jumpa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tempah la..rasanya banyak yg jual online dr luar negara..tak pon bincang dgn interior designer je..:-)

      Delete
  12. Yang bentuk tangan unik, tetapi bisa membuat takut

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah..memang unik..tapi takut nak pegang dia..:-)

      Delete
  13. alamak..cantik giler,tapi rasa cam gerun lak nengok tombol jenis mentol tu..takut kena karen

    ReplyDelete
  14. kalau dah cantik cam gini maunya kena rompak tombol pintu rumah ni...hahaa

    ReplyDelete
  15. kretip2 boleh buat batu cincin ;p

    ReplyDelete

Copyright © 2012-2017.All rights reserved by seribupilihan.blogspot.com